Wild Web er et lite design- og kommunikasjonsbyrå med bred erfaring, tverrfaglig kompetanse og et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Vi jobber blant annet sammen med fotografer, illustratører, animatører og filmprodusenter og kan derfor tilby et bredt spekter av tjenester og en helhetlig designløsning. Vi gjør hele jobben fra idé til ferdig produkt etter vår tredelte oppskrift.

God kommunikasjon kan ikke overvurderes. Vi hjelper deg å formulere ditt budskap slik at det virkelig når den tenkte målgruppen. For en vellykket internettsatsning er også en brukervennlig side med intuitiv struktur og lett forståelig navigasjon helt avgjørende.

Unik design gjør at din bedrift skiller seg ut og gir deg et fortrinn framfor konkurrentene. Det visuelle uttrykket er minst like viktig som selve teksten og skal tydeliggjøre og forsterke budskapet som din bedrift ønsker å formidle til kundene. Vel gjennomtenkt design er alfa og omega, fra logo til hele nettstedet.

Optimal teknikk gjør det lettere for dine kunder å bruke websiden og for deg å administrere den. Vi lager internettløsninger spesialtilpasset din bedrifts virksomhet og behov, enten det er enklere sider som du lett oppdater selv eller mer avanserte interaktive sider med for eksempel nettbutikkløsninger. Vi bruker den populære publiseringsløsningen Drupal, som blir valgt av et stadig større antall profesjonelle nettsteder verden over. Vi kan også hjelpe deg med å øke trafikken på dine nettsider, blant annet ved å optimalisere dem mot Google og andre søkemotorer.


*     *     *

Gunnar Mathisen har drevet med data og programmering siden 15-årsalderen og har utviklet og drevet nettsteder for en rekke frivillige organisasjoner. Han har en Cand. Mag. i sosiologi, psykologi og litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo og har bodd fem år i New York.

Ylva Hustedt har utdanning innen journalistikk og dokumentarfilm fra Høgskulen i Volda. Deretter har hun jobbet som reporter i både inn- og utland blant annet for ZTV, TV4 Sverige og TV2. Hun har lang erfaring innen visuell media og har utdannet seg videre innen grafisk design og webkommunikasjon.

Vi jobber tett og uformelt med våre kunder, har det gøy på jobben og brenner for det vi gjør. Velkommen til et givende samarbeide med oss!