Juritzen-forlagene
Et av de mest lønnsomme forlagene i Norge, med utgivelser av romaner, sakprosa og barnebøker. Nye sider og nettbutikk laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
juritzen.no
  Juritzen-forlagene
 
Grimstad Bys Museer
Samlingsside for fire museer i Grimstad: Ibsen-museet, Hamsunmuseet, Sjøfartsmuseet og Norsk Hagebruksmuseum. Nye sider laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for ny grafisk profil og logoer, grafisk design og webdesign. Siden er også tilpasset for bruk på mobil og nettbrett.
www.gbm.no
  Grimstad Bys Museer
 
Brabok
Nettsted for alle som elsker å lese bøker og vil diskutere med andre bokvenner. En krysning mellom et redaksjonelt nyhetssted og et boksamfunn. Redesign av side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for webdesign.
brabok.no
  Brabok
 
Hamsundagene
Kulturfestival til minne om Knut Hamsun på Hamarøy i Nord-Norge. Ny side hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign. Siden er også tilpasset for bruk på mobil og nettbrett.
www.knuthamsun.no
  Hamsundagene
 
buildingSMART Norge
Norsk avdeling av internasjonal forening som virker for å utvikle og implementere åpne standarder for digitalisering av byggenæringen. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for webdesign.
www.buildingsmart.no
  buildingSMART
 
Din drømmereise
Webside med tips for alle reiseinteresserte. Bloggen ble utnevnt til "Beste reiseblogg 2013" i Supersavers Travel Blog Awards. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
dindrommereise.no
  Din drømmereise
 
Din New York Reise
Norsk nettreiseguide for New York. Presenterer informasjon, anbefalinger og anmeldelser om N.Y. basert på egne opplevelser. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.dinnewyorkreise.no
  Din New York Reise
 
Frifond
Støtteordning for barn og unge opprettet av Stortinget. Administrert av LNU, Norsk musikkråd og Norsk Teaterråd. Ny side laget i publiserings-løsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.frifond.no
  Frifond
 
Sweet Like Chili
Up and coming duo bestående av søstrene Rikke og Sofie Braseth, med base i musikkbyen Bodø. Med sin fengende "tyggegummi-prog" ligger alt tilrette for at de skal erobre Norges radiokanaler, scener og hjerter. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
sweetlikechili.no
  Sweet Like Chili
 
Gaidaros Forlag
Forlag som spesialisert seg på litteratur innen områdene arkitektur/design og reise/friluftsliv. Jobber også med læremiddel, både i bokform og på nett. Foruten selve forlagssiden er det også satt opp flere digitale læremiddel for videregående skole i Fagportalen. Nye sider laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
gaidaros.no
  Gaidaros Forlag
 
Fotograf Caroline Roka
Profesjonell fotograf med eget fotostudio på Grünerløkka i Oslo. Jobber hovedsaklig med portretter, reklame og interiør, pluss egne foto- og kunstprosjekter. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for webdesign.
www.roka.as
  Fotograf Caroline Roka
 
Vilde Sparre
Koreograf og en av gründerne av Nordic Choreographic Collaboration (NordiCC). Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.vildesparre.no
  Vilde Sparre
 
Kulturkossan
Kulturformidlingsbyrå i Järvsö i Sverige som bl a jobber med litteratur, kunst, teater og musikk. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.kulturkossan.se
  Kulturkossan
 
Rausjodalen Setermeieri
Nordeuropas eldste andelsmeieri fra1856. Er i dag restaurert og huser et interessant meierimuseum og en tradisjonsrik setercafé. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.rausjodalen.no
  Rausjodalen Setermeieri
 
Advokatfirmaet Opøien
Advokatfirma i Oslo. Fremst for bedrifter, men bistår også privatpersoner, organisasjoner og offentlige myndigheter. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.opoien.no
  Advokatfirmaet Opøien
 
Butik Flava
Gavebutikk i Sverige med alt fra klær og smykker til interiør-detaljer og hudpleieprodukter. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.flava.se
  Butiik Flava
 
Salong Løkka
Frisørsalong på Grünerløkka i Oslo. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
salonglokka.no
  Salong Løkka
 
M illustration
Illustrasjonsfirma i Sverige. Nettsiden presenterer også kunstneren Magdalena Brunzell og hennes kunst. Ny side hvor Wild Web har stått for tekst, grafisk design og webdesign.
www.millustration.se
  M Illustration
 
Frikanalen – tv for alle
Den nye åpne tv-kanalen som startet sine sendinger på det digitale bakkenettet i 2008. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.frikanalen.no
  Frikanalen
 
Vävstugan Bruksvallarna
Husflidbutikk, kunstgalleri og kafé i Sverige. Ny side, med virtuell omvisning, laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for foto, logo, grafisk design og webdesign.
www.vavstugan.nu
  Vävstugan
 
Landbrukskatalogen
Årlig katalog for landbruksprodukter i 75 000 eksemplar. Ny side laget i publiseringsløsningen Drupal, hvor Wild Web har stått for grafisk design og webdesign.
www.finnlandbruk.no
  Landbrukskatalogen